Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 5 Zweiglein frische Petersilie, abgezupft
- 200 g Tomaten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Rote Bete, roh, in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 200 g Weißkohl, in Streifen
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Orientalische Linsensuppe
30min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10min
Kartoffel-Pilz-Suppe
45min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Borschtsch vegetarisch
1h 10min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min