Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Cornichons, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Möhren, in Stücken (3-4 cm)
- 350 g Rote Bete, roh, in Stücken (3-4 cm)
- 500 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in kleinen Stücken (ca. 1 cm)
- 100 g Erbsen, TK
- 100 g Sauerkraut, konserviert
- 50 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 2 - 3 Stängel Dill, frisch und etwas mehr zum Garnieren
- 60 g Öl
- 20 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2hod. 20min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Kreppel
1 godz.
Scharlotka
2 godz.
Oliviersalat
3 Std.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Ucha - Fischsuppe
50 min