Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili mexicano de queijo e chouriço
30min
Peru de Natal
1hod. 30min
Chutney de maçã
45min
Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão
Değerlendirme yok
Trufa de chocolate
2u. 40min
Guisado dos reis
13h 10min
Legumes assados no forno com presunto
50min
Pudim de brioche e chocolate
1h
Geleia de alho e malagueta
5 godz.
Caldo de borrego com hortelã
50min
Azevias no forno com puré de aipo
1h
Frango asiático
40min