Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Emulsione
- ½ cucchiaino di grani di pepe nero
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Insalata di mare
- 1 cucchiaino di sale
- 650 g di acqua
- 50 g di vino bianco, secco
- 700 g di polpo fresco o decongelato, intero
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50min
Verdure ripiene
1h 20 min.
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min.
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min.
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Cannelloni
1h 20 min.
Pastella per fritti
1h
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Verdure ripiene
1h 20 min.
Insalata russa
1h