Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 798 kJ / 189 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
Alternatif tarifler
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 Min
Boulettes de cabillaud et butternut
1 godz. 15 min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40 min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 min
Porc teriyaki aux pommes
2 Std. 20 Min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 godz.
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35 min
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1 godz. 10 min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50 Min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 godz. 30 min
Bricks de magret de canard aux abricots
55 Min
Poulet aux courgettes, au citron et au miel
30 min