Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 798 kJ / 189 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
Alternatif tarifler
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 min
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50 min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15 min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45 min
Boulettes de cabillaud et butternut
1h 15 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 godz. 20 min
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35 Min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30 min
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1h 10min