Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 130 g de farine de sarrasin
- 75 g de farine blanche
- 50 g d'eau
- 50 g de lait
- 2 œufs
- ½ c. à café de sel
Le chou frisé
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de chou frisé, en lanières (1 cm)
- 1 pincée de sel
- 10 g de beurre
- 130 g de demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 75 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Knöpflis
50 min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Spätzlis à la grisonne
45min
Tourte de Linz suisse
1ωρ. 30 λεπτ.
Soupe bâloise à la farine
1h 10 min
Risotto au citron et épinards
30 λεπτ.
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Risotto alle cinque P
30 λεπτ.
Cake tyrolien automnal
1hod. 20min