Uyumlu sürümler
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 370 g di ceci bianchi lessi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 630 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2807.9 kJ / 671.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 108.6 g
- Yağ
- 16.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 987.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta e ceci (TM6)
40 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1 Std.
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Penne integrali con lenticchie
25min