Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e tritati
- 1 rametto di salvia fresca, le foglie lavate e tritate
- 1 foglia di alloro secca
- 100 g di salsiccia spellata, a pezzettini
- 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di vino bianco
- 250 g di acqua bollente
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 6245 kJ / 1493 kcal
- Protein
- 103.8 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 111.5 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 3878.5 mg
Alternatif tarifler
Piselli al prosciutto
25min
Polpette al sugo
50 min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min
Pasta e fagioli
40min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 godz.
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min
Pasta con ragù bianco e piselli
40min
Polpettone classico (TM6)
1 godz. 15 min
Brodo di manzo
3 Std. 50 Min
Brodo di gallina
4 godz. 10 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Polpette in bianco con purè di castagne
1sa 20 dk