Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Minestrone
45 min
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Piselli al prosciutto
20 min
Broccoli stufati
40min
Fave in umido
1h
Fave al guanciale
35 min
Sugo classico
55 min