Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di verdure
30min
Minestrone
45min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 dk
Salsa di pomodori ciliegia
1 godz. 30 min
Fave in umido
1h
Fagioli rossi in umido
1sa 20 dk
Sugo classico
55 dk
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min