Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinaci filanti
40 dk
Broccoli alla siciliana con olive
40 dk
Contorno di spinaci
25min
Fagiolini insaporiti
25min
Spinaci al burro
30min
Fagiolini in gremolada
30min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50 dk
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1sa
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 dk
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35 Min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min