Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 Std.
Fagiolini in gremolada
30min
Contorno di spinaci
25 Min
Spinaci al burro
30min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Spinaci filanti
40 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min