Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gambas
- 2 gousses d'ail, dégermées
- ½ cm de gingembre frais, pelé et coupé en lamelles
- 1 c. à café de piment rouge en poudre
- ½ c. à café de garam masala en poudre
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 12 gambas crues de belle taille
Le raïta
- 250 g de concombre, pelé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ pomme Granny Smith, pelée et coupée en huit
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 250 g de yaourt nature (2 pots)
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1328 kJ / 316 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Tempura de calamars
40min
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35 min
Salade fattouch
25min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Saumon épicé à la cubaine avec salsa tomate-avocat
30min
Poulet mesfioui
1h 20min
Croquettes de poisson à la thaïe
30min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1sa 50 dk
Korma d'agneau
13 Std. 50 Min
Chicken korma
50min
Houmous classique ou à la betterave
10min