Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 105 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 250 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 15 g d'huile d'olive
- 2 brins de basilic frais
- 1 c. à soupe de moutarde
- 15 g de gruyère, râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374.1 kJ / 328.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 27.5 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 712.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30 min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 Std. 55 Min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1h 35 min
Lasagne au pain rassis
1h 45 min
Fiadone au citron
3h 50min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 Std. 15 Min
Omelette à la grecque
35 min
Fajitas au poulet et aux champignons
1 Std.
Moussaka grecque
1 godz. 20 min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30 Min
Pain à l'ail, au cheddar et au chorizo
1h 30 min
Quiche lorraine individuelle
2 Std.