Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Dicke Bohnen, getrocknet
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 20 g Zitronensaft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 493 kJ / 117 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Sesamhelva - Tahin Helvası
3h 10min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min