Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro, freddo e a tocchetti
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
- 500 g di acqua
- 300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 11946 kJ / 2858 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 208 g
- Yağ
- 210 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza del pastore
5h
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10 min.
Pasta gratinata
50min
Lasagne all'amatriciana
2 Std.
Quiche di patate e cipolle
55 min.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Quiche svuotafrigo
40 min.
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min.