Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
veya 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1 godz. 30 min
Crackers
30min
Torta di tagliolini
4h
Cipolline sott'olio
361h 10min
Passatelli
45 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Minestra a crudo
30min
Cappelletti reggiani
2 godz.
Sugo all'arrabbiata
20min