Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
veya 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Insalata di patate con verdure fermentate
Değerlendirme yok
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Zuppa di farina e Gruviera
1 Std. 15 Min
Olio allo za'atar
1 Std. 10 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Brodetto di Fano
1h
Gnocchetti di granturco
1 Std. 5 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Gnocchi al sugo di anatra
2 Std.
Passatelli
45min