Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
veya 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Panini rosette
23h 20min
Baguette tradizionale
15h 35min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Millefoglie all'albicocca
55min
Farina di patate
8h 15min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1 Std. 10 Min
Insaporitore per pizza
30min
Gnocchi al sugo di anatra
2 Std.