Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 500 g di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
-
250
g di pomodori sardi a pezzi
veya 250 g di passata di pomodoro sardi a pezzi - 100 g di vino bianco secco, tipo Vermentino
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 12 fogli di pane carasau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 52.7 g
- Karbonhidrat
- 43.1 g
- Yağ
- 23.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Insalata di barbabietole, lattuga e carote (TM6)
Değerlendirme yok
Cono alla panna
3 Std. 30 Min
Insalata di kimchi e pollo
Değerlendirme yok
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min
Brodetto all'abruzzese
1 Std. 10 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Brodetto alla triestina
1 Std.
Brodetto romagnolo
50 Min
Penne di farro con pesce spada
40 Min