Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
- 100 g di peperone rosso a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 10 - 15 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà gratinato
1h
Pizza rustica lucana
1h 15 min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Fagioli in agrodolce
35 min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Pizza con la ricotta
2h 40min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Torta salata lucana
1h 10min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 min