Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di fagioli e cozze
55 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Frittatine di mare
35 Min
Zuppa di pesce misto
40 min
Pepata di cozze
55 min
Seppie con i piselli
40 min
Polpetti affogati
45 Min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min