Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Değerlendirme yok
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Brodetto di Fano
1h
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Brodetto alla triestina
1h
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1 godz. 30 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Zuppa di pesce misto
40min