Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta con funghi e salsiccia
1 godz. 30 min
Brodetto romagnolo
50 min
Minestra di vongole con maltagliati
1 godz. 30 min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1sa 20 dk
Antipasto di funghi e capesante
35min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 godz. 45 min
Sautè di cozze e vongole
40min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Zuppa di baccalà
1h
Branzino al sale aromatico
55 dk