Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di pancetta a cubetti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbazzone reggiano
2h
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5óra
Biscotti farciti
1 Std. 50 Min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5óra
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5 min
Fiocchi
7 Std. 30 Min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 min
Croissant francese
5sa 20 dk
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Crostata al tiramisù
3小时 15 分钟