Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 700 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled -
½ - 1
tsp fine sea salt, to taste
veya ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste -
50
g frozen mixed vegetables (isteğe bağlı)
veya frozen green peas (isteğe bağlı) - 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 713 kJ / 170.4 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 628.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuscan Bean Soup
50 dk
Spring Vegetable Soup
35 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy tomato soup
30min
Vegetable Soup
35 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 dk
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 dk
Versatile Smooth Soup
45 dk
Curried Parsnip Soup
30min
Carrot and Swede Mash
20min