Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 796.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Coulibiac salmon pie
2 Std. 40 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Salmon and fennel risotto
30 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Duck and cherry salad
45min
Prawn saganaki with feta
35min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min