Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2157 kJ / 512 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min