Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2157 kJ / 512 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Keralan Fish Curry
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 dk
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Curried Cake with Coriander Chutney
1hod. 10min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min