Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g pickled gherkins, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroots, cut in pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut in small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen peas
- 100 g tinned sauerkraut (isteğe bağlı)
- 50 g spring onions, finely sliced
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar (isteğe bağlı)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable Stock Paste
50min
Raw Beetroot Soup
5 min
Tuscan Bean Soup
50min
Borscht
50min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Danish Split Pea Soup
1h
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Marinated Peppers
55 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h