Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alici ripiene al Varoma
50min
Cavolo farcito
1 Std. 10 Min
Luccio alla gardesana
50min
Polpette di alici
55min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Alici alla Reggina
45min
Baccalá alle olive
25 Min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min