Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini filanti al cavolo rosso
1h 15 phút
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3h
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Sagne chine
1h 40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Buridda alla ligure
55min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Alici ripiene al Varoma
50min
Anguille in umido
40min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1h