Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2275 kJ / 543 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1 Std.
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 Min
Pulpo
2 Std.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Lachs-Tatar
5min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min