Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 800 g Rindernacken, in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
veya 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons, geviertelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Coq au vin
2h
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Slow Cooking Beef Madras
3h
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Bratenpaste
3h
Winzertopf
2u. 40min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.