Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 800 g Rindernacken, in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
veya 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons, geviertelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Ochsenbäckchen
5h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Coq au vin
2 godz.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15 min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min