Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Ingwer, frisch, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kurkuma
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 TL Chilipulver
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kardamom
- 200 g Tomaten, geviertelt
- 150 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Koriander, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1662 kJ / 398 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 788.3 mg
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Chicken Tikka Masala
45min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50 min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Butter Chicken
50min
Chicken Saag
50min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Cremiges Hähnchen-Curry
30min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min