Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Ingwer, frisch, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kurkuma
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 TL Chilipulver
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kardamom
- 200 g Tomaten, geviertelt
- 150 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Koriander, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1662 kJ / 398 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 788.3 mg
Alternatif tarifler
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Butter Chicken
50 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 godz. 40 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Cremiges Hähnchen-Curry
30 Min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Schweinefilet in pikanter Kokos-Sauce mit Naanbrot und Gurkensalat
1 godz. 45 min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Beef Madras
1h 30min