Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 50 g Kräuterbutter, kalt, in Stücken
- 500 g Spaghetti
- ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2871 kJ / 686 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1h
Linguine mit Garnelen
35min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Pasta mit Tintenfisch
40min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Muscheln in Weißweinsud
35min