Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 Std.
Dunkle Grundsauce
4h 30min
Yorkshire Pudding
1 Std.
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5min
Brioche
9 Std. 30 Min
Senf-Dill-Sauce
2h
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 Min
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24 Std.
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 Std. 30 Min
Scottish Eggs
1 Std.
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20min
Königsberger Klopse vom Kalb
1 Std.