Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortilla-Buns
2h 30min
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15h
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 Std.
Sauce Béarnaise
20min
Safran-Baiser-Kuchen
1h
Pizza Napoletana
13h
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2h 30min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Pulled Pork
6 godz. 15 min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1h 30min