Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 godz. 5 min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Kalbsleber venezianisch
40min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Ossobuco
1h 20min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Gulaschsuppe deluxe
2h