Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Ossobuco
1h 20min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1小时 15 分钟
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Kalbsleber venezianisch
40min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gulaschsuppe deluxe
2小时
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4 godz. 30 min