Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf

Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf

3.0 12 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Koriander abgezupft
    3 Stängel
  • Estragon abgezupft
    1 Stängel
  • Zwiebel halbiert
    1
    2 Schalotten
  • Wasser
    2000 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
    350 g
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Salz
    4 Prisen
  • Kartoffeln in Stücken
    800 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Sahne
    20 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 718 mg
Protein 21 g
Kalori 1472 kJ / 350 kcal
Yağ 13 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 35 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...