Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
-
1
Zwiebel, halbiert
veya 2 Schalotten - 2000 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 350 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 20 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1472 kJ / 350 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 718 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1 godz. 10 min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40 min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min
Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto
2 godz. 20 min
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min