Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 3 TL Salz
-
150
g Schmand
veya 150 g Crème fraîche - 50 g Saure Sahne
- 30 g Meerrettich aus dem Glas
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 TL Pfeffer
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Senf
- 30 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2640 kJ / 630 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1hod. 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 λεπτ.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min.
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Kreppel
1hod.
St. Petersburg - Joschiki
2h 55 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10 min