Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 620 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Backpulver
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 100 g Sahne
-
250
g Kefir
veya 250 g Dickmilch - 2 Eier
- Öl zum Braten (neutral)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 710 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55 dk
Tschebureki
1sa 20 dk
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
Watruschki
1 godz. 40 min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min