Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 750 g Mehl
- 350 g Wasser
- 150 g Sonnenblumenöl
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 ½ TL Zucker
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Möhren, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier, hart gekocht, gepellt, fein gewürfelt
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 EL Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 629 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1 godz.
Watruschki
1h 40min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Tschebureki
1hod. 20min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2hod. 30min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min