Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 750 g Mehl
- 350 g Wasser
- 150 g Sonnenblumenöl
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 ½ TL Zucker
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Möhren, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier, hart gekocht, gepellt, fein gewürfelt
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 EL Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 629 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55 Min
Tschebureki
1h 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Watruschki
1h 40min
Kreppel
1 Std.
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min