Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Leberpfannkuchen
- 600 g Geflügelleber, in Stücken
- 2 Eier
- 50 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Öl zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Öl
- 85 g Ketchup
- 120 g Mayonnaise (siehe Tipp)
-
10
g Dill, gehackt
veya 10 g frische Kräuter, gemischt, gehackt - 50 g grüne Paprika, in Würfeln (5 mm)
- 50 g rote Paprika, in Würfeln (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Kreppel
1u.
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Ucha - Fischsuppe
50 min