Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 Eier
- 500 g Milch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Zucker
- Butter zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Hähnchenbrust, in Würfeln (1 cm)
- 10 g Öl
- 100 g Champignons, geviertelt
- 3 Eier, hart gekocht
- 50 g Crème fraîche und etwas mehr zum Servieren
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Butter zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 951 kJ / 277 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Kreppel
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Oliviersalat
3h
Tschebureki
1 godz. 20 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min