Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 Eier
- 500 g Milch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Zucker
- Butter zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Hähnchenbrust, in Würfeln (1 cm)
- 10 g Öl
- 100 g Champignons, geviertelt
- 3 Eier, hart gekocht
- 50 g Crème fraîche und etwas mehr zum Servieren
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Butter zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 951 kJ / 277 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2 godz. 30 min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Kreppel
1u.
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min