Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 500 g Schichtkäse (siehe Tipp)
- 550 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 Zwiebeln (ca. 120 g), fein gewürfelt
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
Teig und Fertigstellung
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2253 kJ / 538 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1 godz. 45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gefüllte Blinis
55 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Teigtaschen alla Romana
1h 15min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 Std. 35 Min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min