Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 500 g Schichtkäse (siehe Tipp)
- 550 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 Zwiebeln (ca. 120 g), fein gewürfelt
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
Teig und Fertigstellung
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2253 kJ / 538 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tschebureki
1h 20min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1h 45min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 Std.
Kreppel
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Borschtsch vegetarisch
1h 10min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min