Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 500 g Mehl
- 230 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 170 g Wasser
- 1 Fläschchen Bittermandelaroma
Füllung und Fertigstellung
- 1000 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 200 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker
- 4 TL Vanilleextrakt
- 60 g Speisestärke
- 4 TL Zesten von Limettenschale
- 20 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Festtags-Pavlova
3 Std. 30 Min
Rumänische Frischkäsewecken
2hod.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min.
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 λεπτ.
Tschebureki
1hod. 20min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min