Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 100 g Möhren, in Stücken
- 650 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Stücken (2-3 cm), siehe Tipp
- 450 g Wasser
- 30 g Rapsöl
- 1 Brötchen, altbacken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 geh. TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- ½ TL Majoran, getrocknet
Teig und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Rapsöl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2329 kJ / 556 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min
Ungarische Gulaschsuppe
2 Std.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Pierogi mit Rindfleischfüllung
1h
Hackbällchen-Suppe
45min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min