Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 40 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Majoran, getrocknet
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Rote Bete, roh, klein, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Soja-Creme (z.B. Cuisine Soya von Alpro)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, vegan
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 30 g Hefeflocken
- 10 g gehobelte Mandeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Fenchel-Focaccia
2 godz.
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 Min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 godz. 40 min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 Std. 30 Min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1 Std. 30 Min
Vegetarische Mangoldrouladen
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 Min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1 godz.
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 godz. 45 min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 godz.