Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 40 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Majoran, getrocknet
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Rote Bete, roh, klein, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Soja-Creme (z.B. Cuisine Soya von Alpro)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, vegan
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 30 g Hefeflocken
- 10 g gehobelte Mandeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1 godz.
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 min
Süßkartoffel-Pancakes mit Endiviensalat
1 godz.
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8sa 30 dk
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Fenchel-Focaccia
2 Std.
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40 min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 godz.
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1h 40 min