Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 230 g Wasser
- 100 g rote Linsen
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 3 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- 20 g Paniermehl zum Bestreuen
- 30 g Butter, in Flöckchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Erbsenquiche
1 Std.
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40 min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 Min
Kichererbsen-Nocken
50 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 Std.
Polenta-Pie
1 Std. 50 Min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 Std. 30 Min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min