Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 230 g Wasser
- 100 g rote Linsen
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 3 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- 20 g Paniermehl zum Bestreuen
- 30 g Butter, in Flöckchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta-Muffins
1 Std.
Steckrüben-Pie
1hod. 50min
Kichererbsen-Nocken
50min
Pizza mit Rote Bete
1hod. 30min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Vollkorn Mangold-Quiche
1hod. 30min
Polenta mit Gemüse
1hod. 30min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1hod. 20min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1 Std. 40 Min
Zucchinitarte
45min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2h
Kürbis-Feta-Quiche
45min