Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 230 g Wasser
- 100 g rote Linsen
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 3 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- 20 g Paniermehl zum Bestreuen
- 30 g Butter, in Flöckchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhrenquiche mit Salbei
1óra 35p
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 min
Zucchinitarte
45 min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Kartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Kichererbsen-Nocken
50 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min
Kürbis-Feta-Quiche
45 min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 Std. 10 Min
Hirseauflauf
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min