Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Bulgur, grobkörnig
- 950 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, dunkel
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig, flüssig
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Lauchzwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 70 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Dhal
40 min
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40 min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Soba-Nudelsalat
40 min
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 min
Tofu-Pflaumen-Bowl
1h 35 min
Tabouleh mit Aprikosen
35 min
Creolischer Coleslaw
2 godz. 10 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 min
Dal
1h 50min