Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Bulgur, grobkörnig
- 950 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, dunkel
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig, flüssig
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Lauchzwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 70 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1sa 5 dk
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 godz. 10 min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1h
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Orient-Kartoffelsalat
1sa 20 dk
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min