Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crème pâtissière
- 375 g milk
- 15 g unsalted butter
- 3 eggs
- 30 g white sugar
- 75 g cornflour
Hazelnut praline paste
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Choux pastry & Hazelnut cream
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp white sugar
- 120 g plain flour
- 4 eggs, 1 egg lightly beaten
- 230 g pouring (whipping) cream
Glaze & assembly
- 10 g soft brown sugar
- 85 g icing sugar, plus extra for dusting
- 1 tsp natural vanilla extract
- 25 - 30 g hot water (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2287.7 kJ / 544.7 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 34.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 98.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisu
5h 20min
Vanilla ice cream
12j
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Baguette
3h 45min
Crème pâtissière
15 menit
Boeuf bourguignon
1h 30min
Saint-Honore
2h 45 min
Crème Pâtissière
15 menit
Piri-piri sauce
10 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30 min
Tempered chocolate
40 min
Golden baklava
25 Std. 25 Min