Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crème pâtissière
- 375 g milk
- 15 g unsalted butter
- 3 eggs
- 30 g white sugar
- 75 g cornflour
Hazelnut praline paste
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Choux pastry & Hazelnut cream
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp white sugar
- 120 g plain flour
- 4 eggs, 1 egg lightly beaten
- 230 g pouring (whipping) cream
Glaze & assembly
- 10 g soft brown sugar
- 85 g icing sugar, plus extra for dusting
- 1 tsp natural vanilla extract
- 25 - 30 g hot water (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2287.7 kJ / 544.7 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 34.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 98.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Crème pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Crème Pâtissière
15min
Brioche fruit tarts
4h
Steak tartare
10 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Triple chocolate layer cake
5 Std. 20 Min
Gratin dauphinois
50min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min