Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Karbonhidrat
- 33.8 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 1091.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Strawberries and Cream Whip
Pas d’évaluation
Stout Brownies
45min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 godz. 20 min
Salsa verde
5min
Scroll bundt cake
2 Std. 40 Min
Summer ice cream cake
4u. 50min
Prawn and saffron arancini
25h
Tuna empanadas
2 Std.
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Tarte tatin
2 Std.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min