Cihazlar ve Aksesuarlar
Pâté en croûte
Hazırlık 30 dk
Toplam 8sa 45 dk
10 portions
Malzemeler
Pastry
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces170 g
-
sea salt1 tsp
-
chilled water100 g
Pork filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
pork meat, sinew free cut into cubes (2 cm), partially frozen900 g
-
sea salt to taste2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
brandy20 g
-
button mushrooms sliced100 g
-
shelled pistachios (optional)20 g
Assembly
-
butter to grease
-
rindless bacon rashers (see Tips)300 g
-
egg lightly beaten1
Jelly
-
titanium strength gelatine leaves6
-
Madeira wine (see Tips)200 g
-
water130 g
-
pure maple syrup30 g
-
white wine vinegar1 tsp
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1091.1 mg
Protein
32.9 g
Kalori
1879.9 kJ /
447.6 kcal
Yağ
20 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
10.9 g
Karbonhidrat
33.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Savoury Christmas
19 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Orange Julius
5 dk
Quince tart
1sa 10 dk
Chicken liver pâté
2sa 20 dk
Mayonnaise
5 dk
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2sa 20 dk
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28sa 30 dk
Crema catalana
40 dk
Romesco dip
10 dk
Almond tuiles
30 dk
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 dk
Salsa verde
5 dk