Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 58.7 mg
Alternatif tarifler
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Ube nut pie
5hod. 10min
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Ham and cheese canelé
49h
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Traditional French chocolate canelé
49h
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min