Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Custard
- 400 g milk
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 egg yolks
- 40 g white sugar
- 1 pinch sea salt
- 50 g cornflour
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Choux pastry
- 70 g water
- 70 g milk
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 2 tsp white sugar
- 150 g plain flour
- 4 eggs, 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash
- 2 tbsp flaked almonds
Hazelnut praline paste
- 220 g hazelnuts, without skin, toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 50 g white vinegar
Assembly
- 100 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2170.7 kJ / 518.8 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 44.4 g
- Yağ
- 35.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 97.5 mg
Alternatif tarifler
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Persian honeycomb bark
1h 30 min
Waffle cones
35 min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Crème pâtissière
15min
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min