Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 12.3 mg
Alternatif tarifler
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Golden syrup butter
10 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Honey Sesame Snaps
2h
Honeycomb butter
10 Min
Caramel toffees
2h
Peanut brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Espresso caramel sauce
45 min
Lemon curd (TM6)
15min