Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 12.3 mg
Alternatif tarifler
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Ube nut pie
5hod. 10min
Honeycomb butter
10 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Traditional French chocolate canelé
49h
Espresso caramel sauce
45 Min
Ghost meringues
12h 25min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min