Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 800 g de ricotta
Le jour même
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 40 g de sucre glace
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- 20 g de marsala liquoreux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'huile de friture
- 40 g d'écorce d'orange confite, émincée finement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 990.3 kJ / 236.2 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min
Arancinis
3h
Pain pitta
2 godz.
Pompes à l'huile
3h
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3sa 15 dk
Pain aux œufs et tomates séchées
1 godz. 30 min
Zuppa inglese
3 godz. 20 min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 Std. 35 Min
Navettes
2 godz.
Ravioli maison
2 godz. 15 min