Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fraisier macaroné revisité
2 Std. 45 Min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30 min
Entremets cassis et crémeux citron
5j
Pavlova en verrine
14h 30min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Naked cake aux framboises
1 godz. 30 min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Douceur mangue-Passion
15 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.