Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
veya 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 283.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Crema de calabacín y aguacate
30 Min
Crema de champiñones
20 Min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de alcachofas
45 min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 godz. 15 min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min